0
Coșul tău

Cine este in spatele SmartNotes?

A venit timpul sa facem cunostinta. 

V-ati intrebat pana acum cine este in spatele proiectului SmartNotes ?

Daca DA, urmeaza sa aflati raspunsul. 

Sunt Anca, m-am nascut in Drobeta Turnu Severin si am crescut intr-un oras mic din Gorj, Motru. Am 28 de ani, iar pasiunile mele sunt matematica si papetaria. Sa va povestesc putin cum au aparut cele doua in viata mea. 

Matematica vine din familie, mama profesoara de matematica, tata inginer cu puternice cunostinte de matematica si fizica. Cu toate acestea nu mi-au impus niciodata viitorul, insa e clar ca imi verificau cunostintele cu fiecare ocazie, astfel aveam mereu rezultate bune la matematica. 

In gimnaziu, nu imi placea geometria, dar ma straduiam. In liceu nu imi placeau sirurile, dar fiind la profil mate-info, nu aveam de ales. Ca sa nu ma lungesc, matematica o stapaneam bine asa ca mi-a fost usor sa aleg facultatea. Politehnica mi se parea de baieti asa ca am ales Facultatea de Matematica si Informatica. Nu stapaneam foarte bine Informatica astfel incat sa pot sustine admiterea, asa ca am mers pe matematica, cu gandul sa ma fac profesoara. In anul al 2-lea de facultate, am ales specializarea mate-info. Uitandu-ma in urma, am fost curajoasa. Alegerea specializarii mate-info a avut ca rezultat imediat dublarea materiilor si examenelor. Imi dau seama ca nu m-am gandit o clipa ca o sa fie greu sau usor, stiam ca nu vreau la celelalte specializari asa ca nu mai conta. Pe termen lung, aceasta alegere a fost una dintre cele mai bune decizii, drept dovada in prezent sunt programator ETL. In paralel, nu renuntasem la ideea de a fi profesoara, dar ma concentram pe facultate. Printr-o intamplare, prin anul 3 de facultate am inceput sa ofer meditatii. Imi placea sa fac asta si ma straduiam sa gasesc metode cat mai bune pentru a transmite informatia.

6 ani mai tarziu, dupa absolvirea Facultatii de Matematica si Informatica, sustinerea a doua lucrari de licenta, finalizarea unui masterat, sustinerea disertatiei si cativa ani de experienta ca programator, inca ii ajut pe elevi sa inteleaga matematica. De aici a derivat pasiunea mea pentru papetarie, pe care se pare ca o aveam din copilarie, cand faceam colectie de agende si imi parea rau sa scriu pe ele, dar mi-am dat seama de curand ca e o pasiune.

Niciodata nu este tarziu sa iti descoperi pasiuni noi. Orice lucru facut cu placere se poate transforma intr-o pasiune.

Sunt Anca si va multumesc pentru ca ati ajuns pana aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *