0
Coșul tău

Povestea SmartNotes

Pornind de la pasiunea pentru matematica – cei care ma cunosc stiu ca multe lucruri din viata mea au legatura cu matematica – dintr-o intamplare as putea sa spun, ca am inceput sa ajut elevii sa inteleaga mai bine tainele matematicii. 

Poate va intrebati ce legatura are matematica cu SmartNotes. 

O data cu intrarea pe portile facultatii, multi studenti folosesc coli de hartie velina, lasand in urma caietele indiferent de marime, Colile de hartie fiind mai usor de organizat. 

Anii de facultate au ramas in urma, dar pasiunea pentru matematica si impartasirea cunostintelor cu elevii de diferite varste a ramas prezenta si dupa. 

Lucrand cu elevii si urmarind de fiecare data nevoile lor, ne-am lovit de foarte multe ori de spatiu lasat insuficient pe caiet pentru rezolvarea ulterioara a exercitiilor si situatii in care din neatentie ramaneau pagini nescrise in urma. 

Fiind din fire o persoana organizata, imi displacea foarte mult dezorganizarea creata de aceste situatii. In sine dezavantajul caietelor de a avea pagini fixe provoca o dezorganizare neplacuta pentru mine si pentru unii dintre elevi. 

Existau in acel moment pe piata caiete mecanice, acele caiete cu coperti groase si metal de prindere, greoaie pentru elevi si voluminoase. Nu am folosit niciodata genul aceste de caiete la scoala sau la facultate. Imi placea sa am pentru liste, task-uri, organizare. O lunga perioada din copilarie as putea sa spun ca, colectionam agende. Imi place sa am si imi parea rau sa incep sa scriu pe ele. 

Combinand aceste pasiuni pentru matematica, agende si organizare, m-am pus pe cautat metode de legare a hartiei. Nu stiam daca o sa gasesc, dar din fericire am dat peste aceasta metoda de legare prin disc. 

Metoda ideala pentru mine. De ce? 

Iau un caiet SmartNotes, il impart pe sectiuni si nu trebuie sa ma gandesc cat voi scrie la fiecare sectiune. Pot muta pagini dintr-o sectiune in alta fara nicio problema. Uiti caietul de istorie acasa, dar scrii pe cel de Biologie pentru ca, cu SmartNotes poti scoate la final paginile cu lectia de istorie si le poti muta in caietul de Istorie acasa.

In continuare chiar si acum, imi place sa scriu de mana, scriu cu stiloul din scoala primara si niciun device pe care am scris nu se compara cu hartia si stiloul. 

Hartia de calitate, pentru ca stiloul sa alunece usor si sa nu intineze, manevrarea usoara a paginilor si posibilitati nelimitate de organizare sunt doar cateva dintre avatajele cu care vine orice caiet SmartNotes. 

SmartNotes este despre calitate si pasiune. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *